Lækre sager fra Zara

Lækre sager fra Zara, som jeg synes er ret interssante og spændende og kigge lidt nærmere på og muligvis købe. Jeg kunne godt tænke mig allesammen, men altså det har jeg ikke lige pt råd til, som studerende. Det er hårdt og blive fristet samt lure på webshops, når man har haft en dårlig dag. Nude tasken har jeg set hos Jeanett og den er bare så fin. Normalt er jeg kun til sort, men overvejer kraftigt at prøve nye farver, når det angår tasker. F.eks. har jeg snakket lidt om denne taske her, som også er nude farvet. Min jagt på farvede tasker er hermed gået ind. He he.

Dette indlæg er planlagt, da jeg her i de sidste par dage i forbindelse med min skole, har haft gang i et projektforløb. I dag er sidste dag, hvor vi skal være med i projektet, men feks. i går blev dagen ret lang og jeg var totalt smadret efterfølgende. Så derfor er indlægget planlagt. Jeg burde egentlig ikke klage for når jeg har fri en gang i dag, har jeg faktisk weekend lige indtil mandag morgen kl. 8. Det bliver fantastisk med en dejlig laaang weekend.

Some cool styles from Zara, I really like and would be perfect in my closet.

Reklamer

12 kommentarer

Filed under I want

12 responses to “Lækre sager fra Zara

 1. Det er altid dejligt at have en taske med lidt knald på – så kan man spice et lidt nedtonet look op 🙂 Kan godt lide den store som Jeanett har, men den fås også i rød og den er imo endnu flottere 🙂

 2. Jeg synes virkelig også, at Zara bare har nogle helt fantastiske ting denne sæson. Jeg kan rigtig godt lide farvetendensen, og den pink kjole er bare skøn!

  Kærligst,

  Mikaela

  http://www.framboisefashion.com

 3. Er også vild med tasken – den er også bare (desværre) for dyr til mig lige for tiden 😦
  – Men den er bare for fin! 🙂

 4. Jeg var egentlig også mest til den røde inden jeg tog til Barcelona. Men da jeg stod med den i hånden i rød, så så den bare så cheap ud! Den nude var langt mere lækker og lignende en taske til prisen. Den røde lignede noget der var langt billigere. Så jeg var slet ikke i tvivl, da jeg så dem i virkeligheden!

 5. lækre sager! Zara er altid et hit

 6. Laura

  Er der nogle der har et direkte link til den nude taske? for jeg kunne ikke finde den på hjemmesiden. Tak på forhånd 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s