Luksus vs. Budget

Som fattig studerende har jeg ikke råd til alle de dyre mærker medmindre jeg virkelig tager mig sammen og spare op i længere tid og ikke køber andre ting og shopper i flere måneder. Det bliver (for mit vedkommende) rigtig svært, når jeg tit bliver fristet. Når man så bliver forelsket i lækre sager, som feks. denne Alexander Vang nederdel, synes jeg at det er dejligt at der findes alternativer i High Street butikkerne. Jeg synes at Miss Selfridge giver et godt bud på en draperet nederdel. Jeg har også set, at Monki har lavet nogle gode bud på en nogle lækre draperet nederdele. Der findes nok utallige. Så kan man måske tale om, at High Street butikkerne efterligner, de dyre mærkers tøj. Lidt ala som Camille snakkede om i en af hendes indlæg. Om det er rigtigt eller forkert, at varerne bliver efterlignet vil jeg ikke afgøre, da jeg jo selv, som studerende nyder godt af, at High Street butikkerne laver det i billigere form, som er til at betale for mit vedkommende.

Jeg har været inde og lure på nettet for at se om man kunne finde denne Miss Selfridge butik fysisk i London og hvor eller om det kun var nethandel, når jeg nu om ca. halvanden uge smutter til London i 5 dage. Og hey de havde sørme en fysisk butik (nu kender jeg jo intet til butikker i London). Jeg vil derfor vente med at købe nederdelen til jeg kommer derover, så jeg sparer portoen, nederdelen koster omkring 160 kr plus porto på omkring 60 kr.

Dagen idag bliver for vedkommende rigtig lang, da jeg er ude og lave et projektforløb fra kl 10-19. Det bliver super spændende og jeg ser frem til at se, hvordan dagen kommer til at forløbe. Ha’ en dejlig dag 🙂

Reklamer

2 kommentarer

Filed under I want

2 responses to “Luksus vs. Budget

  1. Tror faktisk at jeg er mest til den fra Miss Selfridge 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s